Coton CPH's House of Cards

DKCH - HCAW17 - HCAJW17 - KLBTJW17

Coton CPH's House of Cards

DNA test clear i alle 7 typer

Patella Luxation grad 0/0

Øjenlysning - FRI - okt. 2019


Far: DKCH - SMCH - SECH - Carabonebianco Jaguar

Mor. Fashion Victim Des Fleurs D'Aloes


Født den 2. september 2016 hos Kennel Coton CPH's i Italien.

Kaldenavn: Spacey

 

Han er fuld af spillopper og tager gerne tete,  når der skal leges med Kaisa og Tosca.

Han elsker en god tur ude i vores store have, hvor han futter rundt og snuser til alle blomsterne, spiser lidt græs hist og her og går på opdagelse i haven, hvis han da ikke lige leger tafat med tøserne og hans bedste ven Dhalia.


Når jeg gør klar til udstilling er han den første, der står klar ved døren...

Han elsker at være på udstilling og fører sig frem i ringen. Han kan stå bom stille i flere minutter uden at røre sig, men når det gælder at løbe, så er han klar....


Han har en hvidpels med lidt anelse af grå/sort og champagnefarve ved ørerne fra hans hvalpepels. Han har lige forben, gode vinkler på bagbenene. Han har korrekte proportioner, en dejlig blød pels, som er nem at holde, hvis han holdes med børstning 1 gang om ugen og bad min. hver 14. dag.


Temperamentet er noget af det bedste ved ham, han er sød, forsigtig, legesyg og en rigtig gentleman over for de tæver som kommer til parring hos os. Han også vagtsom, der skal ikke komme nogen ned af alleen før han siger til med et advarende vuf.


Han er bedste venner med vores schæertæve Dhalia - de to sover sammen, leger sammen og holder sammen mod Kaisa og Tosca.


Han er sød ved vores 5 katte, selv om han synes det er sjovt at løbe efter dem og gø ad dem, så får de nu alligevel et kys, når legen er overstået.


Han er sød og kysser gerne vores lille barnebarn og hendes storesøster, når de kommer på besøg, og han elsker, når pigerne vil lege med ham ude i haven.


Herunder kan du se billeder af ham lige fra han var helt lille til han nu er en voksen hund. Billederne er fra vores mange ture på udstilling, hvor han har klaret sig rigtig godt. Se hans resultater i menuen.