Reservation og købsaftale


Reservation af hvalpHvalpekøb hos os begynder med, at du og dine familie inviteres på en kop kaffe, hvor I kan møde alle vores hunde, min mand og jeg, og se hvor hvalpene kommer til at vokse op. Hvis vi begge føler, at vi er et godt match, indgår vi aftale om en hvalp fra os og vi underskriver begge reservationskontrakt.


Hvalpe hos os vil altid få prædikatet:

"Denne hund er avlet efter Klubben for Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger"


Det betyder, at begge forældre er undersøgt for Patella Luxation (løse knæ) med status PL0/0, de er øjenlyst hos en øjendyrlæge, og avlsgodkendt på udstilling. Hvalpenes stamtavle vil derfor få Basis Plus stamtavle udstedt af Dansk Kennel Klub.


Mens vi venter på hvalpenes komme, kan I følge med i min facebook gruppe for hvalpekøbere, det er også her I vil få besked, når hvalpene er født, hvor mange der er og hvilket køb de har.


I må komme og besøge hvalpene fra de er 3 uger gamle.

Jeg holder åbent hus for alle kuldets hvalpekøber hver søndag, hvor I alle er velkommen til at kigge forbi, se, snakke og kæle med hvalpene.


På hvert åbent hus, vil der være et tema omkring fremtiden med hvalpene, eks. foder, pelspleje og meget andet. Og I er selvfølgelig velkommen til at stille en masse spørgsmål, så skal jeg gøre ,hvad jeg kan for at besvare dem alle.


Jeg anbefaler, at I kommer minimum 3 gange inden hvalpen flyttere med jer hjem som 9 ugere gammel, dels for at I kan følge hvalpenes udvikling, dels for at hvalpene lærer jer at kende og I derfor ikke er fremmede for den hvalp I skal have med hjem.


Jeg anbefaler, at I har en ting med til hvalpen, som de kan lege med eller et tæppe, denne ting får I med hjem, når hvalpen flytter med jer hjem, så den har duften af mor og sine søskende til den første tid hos jer.

Når hvalpene er ca 7-8 uger har jeg et bud på, hvilken hvalp der vil passe bedst til jeres familie og ønsker. Jeg bruger en hvalpementaltest til at se deres temperament, deres selvsikkerhed og deres evne til at samarbejde med jer som familie.


Jeg anvender Dansk Kennel Klubs købsaftale, som underskrives den dag I henter hvalpen og betaler restbeløbet.

Når købsaftale og betaling har fundet sted, ejerskifter vi sammen hvalpen hos Dansk Kennel Klub, Dansk Kennel Klub sørger for at ejeskifte hunden hos Dansk Hunderegister, når det er sket og I har bekræftet via mail, at I har købt hvalpen, er hvalpen jeres. 


Hvalpene bliver ved 5-6 ugers alderen total forsikiret hos Agria Forsikring, dvs. almindelig hundeforsikring, sundhedsforsikring og livsforsikring, når I henter hvalpen overgår forsikringen til jer og jeres hvalp er forsikret fra det øjeblik I tager dem med hjem, dvs I får ingen karensdage på jeres forsikringer.


Jeg har mulighed for at tilbyde gratis medlemsskab af både Dansk Kennel Klub og Klubben for Små Selskabshunde, hvis I har interesse i det. - Medlemsskab vil give 10% rabat hos Agria.


Når I henter hvalpen:

Vasker og tørrer vi sammen hvalpen, den får klippet negle og poter. Jeg fortæller mere om pelspleje og viser jer vaske metoder, tørre tips mv.


Her hos os bor:
Vores 6 cotoner: Kaisa, McCey, Wonda, Moca, Bibi og Harri og vores gamle schæfertæve Dhalia og naturligvis min mand René og jeg.


Her kan du læse om hvad du og hvalpen får med i rygsækken, når den flytter ind hos jer og hvad vi forventer af dig som hvalpekøber her

hos os.