Reservation og købsaftale


Reservation af hvalpHvalpekøb hos os begynder med, at du skrives op til en hvalp til et kommende kuld. Det kan først ske, når tæven er parret.  


Forældrene er begge udstillet flere gange med gode resultater og er via deres resultater avlsgodkendt hos Dansk Kennel Klub.

Hvalpe hos os vil altid få prædikatet:

"Denne hund er avlet efter Klubben for Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger"

på deres stamtavle. Deres stamtavle vil derfor få status "Stamtavle Plus" hos Dansk Kennel Klub.

Når hvalpene er født og vi ved, hvad det bringer os af hvalpe - hanner/tæver - farve eller ikke farve, kan I tage endlig stilling til, om I fortsat ønsker en hvalp fra os.

Hvis I stadig ønsker en hvalp, aftaler vi en dag, hvor I kommer og besøger os og hvalpene. Det vil være, når hvalpene er ca 3 uger, før er de ikke stærke nok til at modtage besøg udefra mht til evt. smitte fra andre hunde og katte.

Vi mødes over en kop kaffe og snakker om hvalpen, racen, pelspleje mv, og hvis vi er enige om, at det er hos os I skal have en lille ny hvalp, så underskriver vi en reservationskontrakt på vores aftale om en hvalp.

I løbet af de 5 uger inden I kan få hvalpen med hjem, anbefaler jeg at I kommer på besøg flere gange, dels for at lære hvalpen at kende, dels for at hvalpen kender jer, når den skal flytte hjem til jer. I er velkommen til at tage tæppe, trøje eller andet med hjemmefra, som hvalpen kan lugte til, så den vender sig til jeres dufte. Når hvalpen drager herfra får I tæppet med hjem igen, så hvalpen på den måde har duften af sin mor og søskende med hjem til sit nye hjem. Det giver tryghed i den første tid, at den kan putte med tæppet.

Når hvalpene er ca 7 uger vil vi sammen træffe endelig afgørelse om, hvilken af hvalpene der bliver jeres - vi ser på, hvalpens temperament, om I ønsker en familiehund eller en udstillingshund og hvilken hvalp der vil passe bedst til jeres familie.

Vi anvender Dansk Kennel Klubs købsaftale, som underskrives den dag I henter hvalpen og betaler restbeløbet.

Når købsaftale og betaling har fundet sted, ejerskifter vi sammen hvalpen hos Dansk Kennel Klun og Dansk Hunderegister, når det er sket og I har bekræftet via mail at I har købt hvalpen, er hvalpen jeres.


Hvalpene bliver ved 6 ugers alderen total forsikiret hos Agria Forsikring, dvs. almindelig hundeforsikring, sundhedsforsikring og livsforsikring, når I henter hvalpen overgår forsikringen til jer eller et andet forsikringsselskab efter jeres valg.


Jeg har mulighed for at tilbyde medlemsskab af både Dansk Kennel Klub og Klubben for Små Selskabshunde, hvis I har interesse i det.


Når I henter hvalpen:

Vasker og tørrer vi sammen hvalpen, den får klippet negle og poter. Jeg fortæller mere om pelspleje og viser jer vaske metoder, tørre tips mv.


Når hvalpen er 6-7 mdr.:

Inviteres I til et pelspleje kursus hos os, hvor jeg viser, hvordan I passer pelsen, når den går i pelsskifte, hvilke produkter I skal anvende og meget mere.


Her hos os bor:
Vores 5 cotoner: Spacey, Kaisa, Tosca, McCey, Wonda og vores gamle schæfertæve Dhalia, samt vores katte :-) - og naturligvis min mand René og jeg.


Her kan du læse om hvad du og hvalpen får med i rygsækken, når den flytter ind hos jer og hvad vi forventer af dig som hvalpekøber her hos os.