Købsaftale og depositum

Kennel Team SgtPepper

Købsaftale og depositum


Hvalpekøb hos os begynder med, at du skrives op til en hvalp til et kommende kuld.  


Når hvalpene er født og vi ved, hvad det bringer os af hvalpe - hanner/tæver - farve eller ikke farve, kan I tage endlige stilling til, om I fortsat ønsker en hvalp fra mig.


Hvis I stadig ønsker en hvalp, aftaler vi en dag, hvor I kommer og besøger os og hvalpene. Det vil være, når hvalpene er ca 3 uger, før er de ikke stærke nok til at modtage besøg udefra mht til evt. smitte fra andre hunde og katte.


Vi mødes over en kop kaffe og snakker om hvalpen, racen, pelspleje mv, og hvis I stadig føler, at det her hos os I ønsker en ny hvalp fra, så laver vi en kontrakt på vores aftale om en hvalp, når kontrakten er underskrevet, betaler I i den forbindelse et depositum på kr. 3.000,00.


Depositummet er jeres forsikring på, at hvalpen er jeres og min forsikring på, at I ønsker at købe hvalpen. Skulle I indenfor 14 dage efter kontraktens underskrivelse fortryde reservationen refunderes det fulde depositum. Efter 14 dage refunderes kr. 1.000,00.


Prisen for hvalpen er kr. 15.000,00, som betales den dag i henter den, fratrukket depositum - dvs kr. 12.000,00 betales ved afhentningen :-)


I løbet af de 5 uger inden I kan få hvalpen med hjem, er I velkommen til at komme på besøg flere gange, og I er velkommen til at tage tæppe, trøje eller andet med hjemmefra, som hvalpen kan lugte til, så den vender sig til jeres dufte. Når hvalpen drager herfra får I tæppet med hjem igen, så hvalpen på den måde har duften af sin mor og søskende med hjem til sit nye hjem. Det giver tryghed i den første tid, at den kan putte med tæppet.


Når hvalpene er ca 6-7 uger vil vi sammen træffe endelig afgørelse om, hvilken af hvalpene deres bliver jeres - vi ser på, hvalpens temperament, om I ønsker en familiehund eller en udstillingshund og hvilken hvalp der vil passe bedst til jeres familie.


Her kan du læse om hvad du og hvalpen får med i rygsækken, når den flytter ind hos jer og hvad vi forventer af dig som hvalpekøber her hos os.Købsaftalen er Dansk Kennel Klubs standard købsaftale, som er vedhæftet her på siden.Kontakt info:

Pia Kragh Buffoon

Mobil: 50692580

mail: pia.buffoon@gmail.com


All copyrights are own by

Pia Kragh Buffoon

Der må ikke kopiers fra siden uden tilladelse fra ejer